Training Sensorisch Spel voor Professionals

Ontdek de Magie van Sensorisch Spel: Word een Meester in Kinderontwikkeling

Welkom bij onze boeiende en praktische sensorische speltraining! Ben je een onthaalouder, kindbegeleider, kleuterleerkracht, of werk je met kinderen in het basisonderwijs? Ben je op zoek naar manieren om het leren van kinderen te verrijken en hen te helpen gedijen in een boeiende, speelse omgeving?

Onze sensorische speltraining is ontworpen om jou de kennis, vaardigheden en inspiratie te bieden die je nodig hebt om sensorisch spel te integreren in jouw professionele praktijk. Wat maakt onze training uniek?

Praktische Ervaring: We geloven in “learning by doing”. Onze training biedt een uitgebreide theoretische basis over sensorisch spel, maar het grootste deel van de training is hands-on. Samen ontdekken we sensorische basismaterialen, creëren we betoverende speluitnodigingen en ontdekken we thema’s zoals de boerderij, de ruimte, feestdagen en seizoenen.

Veiligheid Eerst: We leren je niet alleen hoe je sensorisch spel kunt aanpakken, maar benadrukken ook het belang van veiligheid. Je leert hoe je alleen tastesafe materialen kunt gebruiken en hoe je de spelervaring kunt aanpassen aan de doelgroep waarmee je werkt.

Verrijk Kinderontwikkeling: Ontdek hoe sensorisch spel de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Het verbetert niet alleen motorische vaardigheden, maar ondersteunt ook de socio-emotionele groei, fantasie en langdurig zelfstandig spel.

Aangepast aan Jouw Behoeften: Onze training is laagdrempelig en interactief. We luisteren naar jouw ervaringen, vragen en bezorgdheden, waardoor de training echt op maat is van elke groep.

Ondersteuning na de Training: We laten je niet alleen achter na de training. Je kunt ons volgen op sociale media voor meer tips en inspiratie, en je mag altijd contact opnemen voor verdere ondersteuning of hulp bij specifieke uitdagingen.

Duur en Kosten: De training duurt 2 tot 4 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe uitgebreid je het praktische gedeelte wilt oefenen. Een training boeken kan al vanaf €200 (exclusief btw en reiskosten).

Word een meester in kinderontwikkeling en ontdek de magische wereld van sensorisch spel. Schrijf je vandaag nog in voor onze training en ga naar huis met een schat aan informatie en inspiratie om kinderen te helpen leren door spelen.

Klaar om de volgende stap te zetten? Schrijf je nu in en maak jezelf een expert in sensorisch spel! Neem vandaag nog contact op via [email protected]